Onze activiteiten

Afbraakwerken

Wij voeren alle afbraakwerken uit, van klein tot groot en van A tot Z. Alle oplossingen op maat van uw behoeftes.

Voegwerken

Siliconen voegen – afkitten van ramen en deuren. Epoxyvoegen – opvoegen van zwembaden en inkuipingen, tegels. Uitzetvoegen – plaatsen van voegbanden en uitzettingsprofielen.

Grondwerken

Wij doen allerhande graafwerken zoals het uitgraven van funderingen, bouwputten...

Gietvloeren

Polyurethaan (veerkrachtig) en Epoxy (hard) gietvloeren voor binnen en buiten. Antislip of glad, mat of glanzend, met motief of eenkleurig.

Grouting

Grout is een mengsel van epoxy of cement, water en eventueel ook gemengd met toeslagmateriaal en hulpstoffen.

Opgelijmde wapening

Structurele versterkingen van beton-, metaal- en houtconstructies d.m.v. koolstoflaminaat, koolstofvezeldoek, aramide en/of koolstof/aramide (hybride) doek of staal.

Betonherstellingen

Het herstellen van betonrot of mechanische schade aan de betonnen constructies d.m.v. alle soorten structurele herstelmortels...

Coatings

Wij bieden alle soorten coatings in alle kleuren voor binnen en buiten, ook antislip. Coatings voor betonnen constructies, metaal, baksteen, betonvloeren, bruggen, boten enz.

Staal constructies

Wij doen allerlei soorten staalconstructies, van klein tot groot, van ontwerp tot realisatie.

Montagewerken

Voor alle montage opdrachten, eigen constructies en opdrachten bij onze klanten, kunnen we rekenen op onze eigen ervaren monteurs.

Straaltechnieken

Zandstralen / gritstralen (minder stof), waterstralen, torbo stralen (zand en water), kogelstralen (stofarm), ijsstralen.

Betononderzoek en Inspectie

Betononderzoek en inspectie zijn essentiële processen voor het beoordelen van de kwaliteit, duurzaamheid en integriteit van betonnen structuren.

Boren en zagen in beton

Afslijpen van balken, betonresten en betonijzer, inzagen van deuropeningen, buisdoorgangen, kabels- en leidingschachten.

Gevelrenovaties

Ben je op zoek naar een nieuwe look voor je woning, wil je de bestaande gevel opfrissen of moet er geïsoleerd worden, dan is gevelrenovatie dé oplossing!

Waterdichtingen

Algemene waterdichtingen van kelders, parkeergarages, sluizen, putten, buisdoorgangen...

Injectiewerken

Structurele epoxyinjecties (scheuren in de vloer/muur). Ondervullen van betonvloerplaten (cementinjecties). Waterdichting injecties.

Wegdek herstellingen

Alle dringende en niet dringende wegdekherstellingen van asfalt en beton. Interventies 24/7.

Onafhankelijke kwaliteitscontrole

Onafhankelijke kwaliteitscontrole is een cruciaal proces binnen verschillende industrieën, waarbij een externe entiteit wordt ingezet om de kwaliteit van producten.