Previous slide
Next slide

Coatings

Wij bieden alle soorten coatings in alle kleuren
voor binnen en buiten, ook antislip. Coatings voor betonnen constructies, metaal, baksteen, betonvloeren, bruggen, boten enz.

Beton wordt in de bouw van constructies al jaren gebruikt in de wereld. Onbeschermd beton verslechtert echter wanneer het wordt blootgesteld aan agressieve omgevingen, zoals industriële gebieden, kustgebieden of gebieden met extreme weersveranderingen. De redenen voor het coaten van beton kunnen van bescherming zijn tot esthetiek en er is een concrete verf voor elke toepassing.
Een van de belangrijkste redenen voor het coaten van beton is omdat beton zeer poreus is. door het beton onbeschermd te laten, kunnen water, zouten, zuren en andere stoffen worden opgenomen en het beton aantasten. Als het gewapend beton betreft, kunnen deze elementen leiden tot corrosie en uitval. De taak van de betoncoating in dit geval is om het beton af te dichten en te beschermen tegen water, weer, chemicaliën en andere schadelijke factoren die de omgeving kan bevatten. Maar betonverf kan ook worden gebruikt om een oppervlakte mooier te maken, om een gemakkelijk schoon te maken oppervlak te creëren of om een magazijn of fabriek op te fleuren en de veiligheid te verbeteren. U kunt er ook voor kiezen om beton te impregneren indien u wenst om een betonnen vloer te beschermen en slijtvast te maken.

Industriële, particuliere en speciale coatings

Het kiezen van de juiste coating voor verschillende soorten oppervlaktes is van hoog belang om kwaliteit te waarborgen.

Niet alle coatings zijn geschikt voor alle omgevingen. Sommige coatings hebben onvoldoende kwaliteiten voor de klus als ze op de verkeerde plaatsen worden aangebracht. Voor antislipeigenschappen kunnen anti slip korrels worden toegevoegd

Contact

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte